Standaard 2 jaar Ford garantie op nieuwe voertuigen

Koop een nieuwe Ford en u krijgt niet alleen een schitterende auto. U krijgt een betrouwbare automobielpartner die u een volledige ondersteuning, service en klantenservice geeft, vanaf de dag waarop u het voertuig ophaalt. Hieronder vindt u meer informatie over onze brede waaier aan garanties op nieuwe voertuigen. 


Basisgarantie

Basisgarantie

Wanneer een onderdeel van uw auto moet worden gerepareerd of vervangen als gevolg van een fabrieksfout, wordt dit onderdeel geheel kosteloos gerepareerd of vervangen door iedere Officiële Ford dealer, ongeacht een eventuele verandering van eigenaar gedurende de garantieperiode van 2 jaar.


Garantie op het lakwerk

Garantie op het lakwerk

Wanneer de lak van uw auto moet worden hersteld ten gevolge van een fabrieksfout, worden de nodige reparaties geheel kosteloos uitgevoerd door iedere Ford Erkende Carrosserie, ongeacht een eventuele verandering van eigenaar gedurende de garantieperiode van 2 jaar.


Garantie tegen doorroesten

Garantie tegen doorroesten

Het koetswerk van uw Ford is tot 12 jaar (afhankelijk van het model) gewaarborgd tegen doorroesten vanaf de binnenzijde. Om het recht op deze garantie te behouden, moet u regelmatig het koetswerk en het lakwerk van uw Ford onderwerpen (eventueel tijdens de periodieke controles) aan de controles die beschreven worden in uw service-instructies.


U kunt de garantie verlengen tot 7 jaar/140.000 km

Bovenop de standaardgarantie, kan u ervoor kiezen om de garantie uit te breiden tot 7 jaar of tot 140.000 km is bereikt. Dit kan tot 2 jaar na ingang van de basisgarantie. Deze optionele uitbreiding van de garantie heet Ford Protect Garantie Extra.

Lees meer over Ford Protect Garantie ExtraMeer informatie bij uw Ford-verdeler

Nieuws


Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures