Ontdek waarom uw keuze op de Ford Puma zou moeten vallen!

22/05/2020

In 2020 besloot Ford de Puma opnieuw uit te vinden: nieuw design, een nieuwe look en technologie. Dit splinternieuwe voertuig wordt alleen in Europa verkocht en is het allereerste voertuig van 14 geïntroduceerde elektrische voertuigen.

De Puma rust op het platform van de Ford Fiesta, stadsauto, waarvan de rupsen zijn verbreed met 6 cm en de bodemvrijheid is toegenomen tot 14 cm. Een van zijn troeven, de controle, dit was eerder beperkt in de categorie. De Puma geeft veel gemak in de stad maar is daarnaast ook behendig.

Contacteer onsWaarom uw keuze naar de Ford Puma zou moeten gaan? Wat zijn de sterke punten?


 • Elektrische hybride motor Ford Puma
 • Voor zijn hybride elektromotor

  Een nieuw tijdperk van schonere hybride elektrische voertuigen staat voor de deur, en de Ford Puma belichaamt deze nieuwe richting met de milde hybride optie met automatisch opladen. Met een brede selectie van nieuwe geavanceerde EcoBoost Hybrid-benzine-opties, leveren Puma-motoren uitzonderlijke prestaties, een indrukwekkend brandstofverbruik en CO2-uitstoot.


 • Technologie Ford Puma
 • Omdat het een ultraverbonden voertuig is ...

  Informatie over lokale gevaren is een van de technologieën in de Ford Puma: het geeft bestuurders een melding van mogelijke gevaren op hun route. Er zijn veel situaties waarin het handig kan zijn om te weten wat ons te wachten staat, bijvoorbeeld in een bocht. Deze kennis kan zelfs cruciaal zijn voor automobilisten.

  Lees meer


 • Technologie Ford Puma
 • ... de Puma kan u beschermen

  Van waarschuwing voor potentiële botsingsgevaren tot intelligente systemen die de tractie en stabiliteit helpen behouden: uw veiligheid is de prioriteit van Ford. Daarom heeft de Ford Puma een reeks intelligente ondersteunende technologieën, allemaal ontworpen om u te beschermen, maar ook om uw gezin en andere weggebruikers te beschermen.

  Veiligheid & Beveiliging


 • Mega Box Ford Puma
 • Maar ook vanwege de ruimte en de veelzijdigheid

  Het bijzonderste aan de wagen is misschien wel de kofferbak, genaamd "MegaBox", het specifieke compartiment onder de vloer biedt tot 80L ruimte aan. De coating voor alle weersomstandigheden en de afmetingen (76,3 cm breed bij 75,2 cm lang) zijn geschikt voor sportartikelen of bijvoorbeeld vieze schoenen. Het heeft zelfs een aftapplug om het vuiligheid met water af te tappen!

  Ontdek de Puma


Bent u nog niet overtuigd van uw keuze?


Weet dat ons verkoopteam beschikbaar is om u te adviseren waar nodig. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of via het onderstaande contactformulier, we nemen zo snel mogelijk contact metu op. U kunt ook een testrit inboeken voor de geheel nieuwe Ford Puma.

Contacteer onsBoek een testrit

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws