Mild Hybrid (MHEV)

Mild Hybrid (MHEV)

Een nieuw tijdperk van minder vervuilende hybride elektrische voertuigen staat voor de deur. Met een brede selectie van nieuwe geavanceerde en geavanceerde EcoBoost Hybrid-benzine-opties leveren Ford-motoren uitzonderlijke prestaties, een indrukwekkend brandstofverbruik en aanzienlijk lagere CO2-emissies dan andere conventionele niet-hybride motoren.

Neem contact op


  • Nieuwe Ford Puma Mild Hybrid
  • Mild Hybrid efficiëntie

    De verbrandingsmotor wordt ondersteund door een elektrische motor. Bij lage snelheden of bij stilstand kan de verbrandingsmotor zichzelf uitschakelen en start de 48V-start-generator hem naadloos opnieuw op als dat nodig is. De afzonderlijke 48V Li-Ion batterij wordt automatisch opgeladen door regeneratief remmen tijdens het uitrollen en remmen. Het is niet nodig om de batterij aan te sluiten op een stroombron.


  • EcoBoost Hybrid motor
  • Brandstofefficiëntie

    Mild Hybrid-aandrijflijnen kunnen een kosteneffectieve manier zijn om deel te nemen aan de elektrische revolutie. Ze zijn het meest geschikt voor mensen die veel kortere ritten maken, vooral in de stad en aan lagere gemiddelde snelheden. Ford zal de Mild Hybrid aanbieden op zowel benzine- als dieselmodellen. EcoBoost Mild Hybrid zal beschikbaar worden op Fiesta, Focus en de nieuwe Kuga in combinatie met de 1.0 liter EcoBoost benzinemotor. De EcoBlue Mild Hybrid is beschikbaar op de nieuwe Kuga, Transit Custom en Transit en maakt gebruik van de laatste Euro 6 diesel technologie.


Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws